Care for Women - Miek van den Boogaard

Zomaar een mooi compliment…

Als Care for Women specialiste wil ik vrouwen met hormonale problemen adviseren en ondersteunen, een manier vinden om de klachten te verminderen, en draaglijker te maken. De klachten zijn vaak complex, daarom ga ik samen met de cliënte op zoek naar oplossingen en een betere manier om de klachten te lijf te gaan. Soms hebben we al snel een goed resultaat, soms duurt het wat langer. Maar meestal vinden we wel manieren om de klachten aanzienlijk te verminderen.

En dan is het prachtig als je zo’n mooie reacties krijgt van tevreden cliënten, zoals hieronder. Dan weet ik weer waar ik het voor doe!

mail van Els,  juni 2016

Vanaf, dat ik bij je over ben gegaan na laatste afspraak op de nieuwe samenstelling medicatie ben ik in een andere ‘modus’ beland.
Alleen maar stabiel met hoofd, met blaas, 2 opvliegers per dag!! 6 uur slapen!! Energie volop.
‘ Ik loop letterlijk iedere dag op wolken’
Steeds geloof ik niet dat , dit maar door mag gaan…
Mijn oude lieve tante zei gisteren: je ziet er zo goed uit, je bent zo vrolijk.
Langzaam krijg ik mijn vertrouwen in mijn lichaam terug.
Ben je zo dankbaar….

—–

mail van Aniek, apr 2015

Afgelopen dagen voel ik me anders. Ik ben nog steeds moe, maar niet zo uitgeput. Ik kan de dagen gewoon doorkomen. Ik ben blij met iedere dag dat het goed gaat! Ook met mijn humeur.

Het kan natuurlijk zijn dat het toevallig samenvalt met een goede periode, maar dat zou wel heel toevallig zijn! Ik kreeg het idee dat ik tegen een depressie aan zat, maar daar is nu geen sprake meer van.

Ik ben hier heel blij mee! Ook het gesprek met jou heeft me goed gedaan, ik zat een beetje op een doodlopend spoor. Ik wist dat alles lichamelijk in orde was, maar toen begon het gevoel van, wat nu dan?

Ik wil je dus bedanken, daarnaast is het ook fijn om de positieve dingen te delen!

Ik ga gewoon lekker verder zo.

Fijne week, het blijft lekker weer als het goed is en dat is ook al heel prettig!

Groetjes, Aniek.

 

In de overgang, en dan?

Elke vrouw komt op enig moment in de overgang, en dan?  Nou, dan is het belangrijk dat de klachten serieus genomen worden, ook door jezelf. Heb je geen klachten, dan behoor je tot de gelukkige 20% van de vrouwen die geen last heeft van de overgang. Maar voor degenen die niet tot deze
Continue Reading →